Verwarmde chape alternatief voor vloerverwarming!

Mike avatar

Mike op 05-01-2016

Een beperkte vloeropbouwhoogte is vaak een issue bij het laten leggen van vloerverwarming. En dat is toch zonde, want koude voetjes zijn nooit fijn. Wanneer je een nieuwbouw laat zetten, is een vloerverwarming direct een opwaardering. Potentiele kopers hoeven in de toekomst eigenlijk niets meer aan de vloer te doen. Maar, dat is dus geen optie bij een te hoge vloeropbouw. Wat dan? Wel. Er is Chape. Verwarmde Chape!

verwarmde chape

Een goed alternatief voor vloerverwarming

Brrr... koude voetjes. Een koude vloer voelt niet bepaalt als thuiskomen, toch? Vloerverwarming is hierbij de oplossing, maar niet altijd mogelijk. Veel nieuwbouw woningen hebben last van een te hoge vloeropbouwhoogte waardoor de plannen voor een vloerverwarming in het (KOUDE) water vallen. Maar er is wel degelijk een mooi alternatief. Slimme fabrikant Viega ontwikkelde de Fonterra Base Flat 12. Een mond vol, maar het betekent kortweg: verwarmde chape!

Speciale verwarmde chape

Verwarmde chape is mogelijk door een extra toevoeging. Hierdoor komt er een zeer dunne laag vloerverwarming-oplossing in de natte opbouw te liggen. De vloerverwarming is als het ware echt onderdeel van de chape zelf. De chape is ook nog eens sneller droog: al na enkele dagen kun je er op lopen. Super handig dus.

Het is een speciaal door Viega ontwikkeld systeem dat noppenplaat, verwarmingsbuisjes en chape combineert. De chape is slechts 35 millimeter hoog waardoor dit in alle nieuwbouwwoningen geen probleem moet zijn. Dit in tegenstelling tot de dikke vloerverwarming waar dan nog een vloer op moet komen te liggen.


Gratis 6 prijsoffertes

40% besparen!

Laat een reactie achter, vinden we leuk!